WordPress hjemmeside i professionelt design og som afspejler din virksomhed

Illustration af online marketing udvikling af WordPress hjemmesider
Som en del af online marketing disciplinen udvikler jeg søgemaskineoptimerede, brugervenlige, flotte og mobilvenlige WordPress hjemmesider.

Med en ny WordPress hjemmeside får du en komplet hjemmeside, der er baseret på verdens mest benyttede CMS-system. WordPress benyttes på mere end 25% af alle verdens hjemmesider. Se WordPress hjemmesider udviklet til eksempelvis  IT-Mester, Microdata og Mindful Energy.

Jeg udvikler brugervenlige, grafisk flotte og mobilvenlige (responsive) WordPress hjemmesider. Både til små og mellemstore virksomheder.

Jeg sikrer ydermere at din nye side benytter en sikker forbindelse (https) med SSL sikkerhedsteknologi (SSL certifikat tilkøbes).

Vi finder i fællesskab ud af hvilket tema, design og hvilke funktionaliteter, der passer bedst til dine behov og din virksomhed. Med en ny WordPress hjemmeside og den rette opsætning kan du være sikker på at din nye hjemmeside bliver et solidt fundament for din fremtidige virksomhed.

KONTAKT MIG

Ny WordPress hjemmeside bør være søgemaskineoptimeret (SEO)

Ydermere sikrer jeg at din nye WordPress hjemmeside er professionelt søgemaskineoptimeret (SEO). Denne disciplin er af største vigtighed. Hvis din nye hjemmeside er struktureret og designet iht. gældende SEO konventioner vil du opleve vækst i organisk trafik fra eksempelvis Google.

Der findes desværre mange udbydere af hjemmesider, som blot leverer en flot designet tom skal. Derfor, gør dig selv den tjeneste at sikre dig søgeordsanalyse og søgemaskineoptimering af din kommende WordPress hjemmeside struktur, indholdssider, side titler, overskrifter og billeder.

WordPress hjemmeside der er bruger- og mobilvenlig

Illustration af WordPress hjemmeside i mobilvenligt design
Jeg udvikler din nye hjemmeside i et bruger- og mobilvenligt webdesign der respekterer din virksomheds identitet.

Din nye WordPress hjemmeside designes i et bruger- og mobilvenligt (responsivt) design. Det er afgørende, at dine kunder får den optimale brugeroplevelse ud af besøget. Uanset om kunden besøger din hjemmeside fra computer, tablet eller smartphone.

Din kunde bør let kunne finde vej til målet eller formålet med sit besøg på din hjemmeside. Der skal være en logisk url-struktur og menu-struktur. Dine kunder bør ikke gætte sig til, hvordan de kommer frem til det efterspurgte.

Jeg designer din nye WordPress hjemmeside med udgangspunkt i din virksomheds brand, din målgruppe og dine produkter eller ydelser.

Har du endnu ikke en aftale om webhotel faciliteter, sørger jeg også for dette. Med et webhotel er vi hurtigt i gang med din hjemmeside og du har ydermere ubegrænset antal e-mail konti med antivirus og antispam til rådighed. Et standard Webhotel koster 150 – 200 kroner i oprettelse og 10 – 20 kroner i månedligt abonnement, alt efter hvilken serviceudbyder du/vi vælger.

Med Improved Marketing er min vision, at du oplever  kompetent rådgivning, support, design og produktion af din nye hjemmeside.

WordPress hjemmeside med en sikker brugerforbindelse (https)

Illustration af WordPress hjemmeside med sikker https forbindelse
En WordPress hjemmeside med en sikker https forbindelse giver brugere sikkerhed for at data, der udveksles mellem serveren og browseren forbliver private.

SSL er en forkortelse for Secure Sockets Layer og er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en sikker krypteret forbindelse mellem en webserver og en web browser. Google har officielt meddelt at SSL beskyttelse er en ranking faktor. SSL en betingelse for god søgemaskineoptimering.

Forbindelsen, som også kaldes en https forbindelse, dine giver brugere sikkerhed for at data, der udveksles mellem din server og brugerens browser, forbliver private.

Selve SSL certifikatet, som tilkøbes til ca. 350 kroner per år, har til formål at kryptere informationer og data der udveksles mellem dine besøgende og din virksomhed bag hjemmesiden.

Når du/vi har købt et SSL certifikat integreres dette på hjemmesiden, som herefter henviser til HTTPS udgaven af din hjemmeside. Browseren kvitterer herefter med den lille grønne hængelås, som viser dine brugere, at der ydes god sikkerhed ved at benytte din nye WordPress hjemmeside.

KONTAKT MIG