WordPress hjemmeside i professionelt design som komplimenterer dit brand

Skærmbillede af WordPress hjemmeside

Med en ny WordPress hjemmeside får du en komplet, fleksibel og sikker hjemmeside, som er baseret på WordPress, verdens mest benyttede CMS-system. WordPress benyttes på mere end 25% af alle verdens hjemmesider. 

Din nye hjemmeside designes med udgangspunkt i din virksomheds brand, din målgruppe og dine produkter eller ydelser.

Jeg udvikler brugervenlige, grafisk flotte og mobilvenlige (responsive) WordPress hjemmesider. Få en ny hjemmeside der giver mening for din virksomhed.

Nedenfor finder du et lille udpluk af hjemmesider udviklet i tæt dialog med kunden.

Ny WordPress hjemmeside bør være søgemaskineoptimeret (SEO)

Ydermere sikrer jeg at din nye WordPress hjemmeside er professionelt søgemaskineoptimeret (SEO). Denne disciplin er af største vigtighed. Hvis din nye hjemmeside er struktureret og designet iht. gældende SEO konventioner vil du opleve vækst i organisk trafik fra eksempelvis Google.

Der findes desværre mange udbydere af hjemmesider, som blot leverer en flot designet tom skal. Derfor, gør dig selv den tjeneste at sikre dig søgeordsanalyse og søgemaskineoptimering af din kommende WordPress hjemmeside struktur, indholdssider, side titler, overskrifter og billeder.

En ny hjemmeside baseret på WordPress sikrer dig bruger- og mobilvenlighed

Din nye WordPress hjemmeside designes i et bruger- og mobilvenligt (responsivt) design. Det er afgørende, at dine kunder får den optimale brugeroplevelse ud af besøget. Uanset om kunden besøger din hjemmeside fra computer, tablet eller smartphone.

Din kunde bør let kunne finde vej til målet eller formålet med sit besøg på din hjemmeside. Der skal være en logisk url-struktur og menu-struktur. Dine kunder bør ikke gætte sig til, hvordan de kommer frem til det efterspurgte.

Har du endnu ikke en aftale om webhotel faciliteter, sørger jeg også for dette. Med et webhotel er vi hurtigt i gang med din hjemmeside og du har ydermere ubegrænset antal e-mail konti med antivirus og antispam til rådighed.

Din nye hjemmeside skal implementeres med en sikker brugerforbindelse (https)

Illustration af WordPress hjemmeside med sikker https forbindelse

SSL er en forkortelse for Secure Sockets Layer og er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en sikker krypteret forbindelse mellem en webserver og en web browser. Google har officielt meddelt at SSL beskyttelse er en ranking faktor. SSL en betingelse for god søgemaskineoptimering.

Forbindelsen, som også kaldes en https forbindelse, dine giver brugere sikkerhed for at data, der udveksles mellem din server og brugerens browser, forbliver private.

Selve SSL certifikatet, som tilkøbes til ca. 350 kroner per år, har til formål at kryptere informationer og data der udveksles mellem dine besøgende og din virksomhed bag hjemmesiden.