En Hjemmeside Analyse giver dig et vigtigt indblik i din hjemmesides kvalitet

Hjemmeside analyse vist på skærm
En hjemmeside analyse giver dig et fantastisk indblik i din hjemmesides generelle kvalitet, ydeevne og brugervenlighed.

En hjemmeside analyse er et fantastisk redskab når du skal opdatere eller forny din virksomheds hjemmeside. Du har sansynligvis brugt en masse ressourser på design, indholdstekster og udvikling af din nuværende  hjemmeside. Derfor giver det rigtig god mening at investere i at få hjemmesiden til at yde bedst muligt. Nemlig at levere, synlighed, trafik og genere salgsleads til din salgsafdeling.

Det er derfor selvfølgelig vigtigt, at den er en effektiv salgskanal. En af dine målepunkter er sikkert, hvor mange, som besøger hjemmesiden. Se dette eksempel på den tekniske del af analyse af hjemmeside her.

Hvis du ikke er tilfreds med antallet af besøgene, laver jeg gerne en hjemmeside analyse, der belyser, hvad der kan forbedres. Se også Blog Vigtige tips til online marketing.

 

Bestil først et gratis Hjemmeside Tjek

Et gratis hjemmeside tjek viser dig din hjemmesides samlede score, antallet af fejl, advarsler, bemærkninger, samt de 3 vigtigste problemer som bør rettes. Indtast dit domæne, din email adresse nedenfor. Rapporten leveres til dig på email inden for 15 minutter.


Såfremt dit hjemmeside tjek viser flere problematikker udarbejder jeg gerne en komplet hjemmeside analyse. Hjemmeside analysen giver dig et fantastisk detaljeret indblik i din hjemmesides kvalitet og ydeevne, dens brugervenlighed og alle de parametre, der påvirker din hjemmesides mulighed for at rangere højt i søgemaskiner. Når du går igang med fejlretning og optimering af din hjemmeside, kan du vælge at abonnere på ugentlige hjemmeside analyser (kr. 249,- ekskl. moms for et helt år). Dette giver dig mulighed for at se din hjemmesides udvikling og opdage problematikker tidligst muligt.

Pris for komplet Hjemmeside Analyse kr. 1.495,00 ekskl. moms

BESTIL ANALYSE

 

Udseende betyder ikke meget for Google

Visning af kode under hjemmeside analyse
Søgemaskinen Google vurderer et utal af parametre algoritmisk ved alene at kigge på din hjemmesides kode.

Søgemaskinen Google vurderer (crawler og indeksere) algoritmisk ud fra et et utal af parametre ved alene at kigge på din hjemmesides kodning.

Derfor er det i forhold til Google ikke så vigtigt, at din hjemmeside er lækker og flot designet – dette gør vi for vore kunders skyld og for at etablere virksomhedens identitet og brand.

For Google er det alene rå kode, teknik og søgemaskineoptimering (SEO), der har betydning for, hvordan Google bedømmer kvaliteten af din hjemmeside og efterfølgende hvor de højt eller lavt de placerer dine landing sider blandt organiske søgeresultater. Hvis du ønsker indblik i din hjemmesides kvalitet og positiv forandring er du velkommen til uforpligtende at kontakte mig.

 

En Hjemmeside analyse viser dig vejen til god SEO

Billede af hjemmeside analyse
En hjemmeside analyse giver dig et fantastisk indblik i din hjemmesides generelle kvalitet og ydeevne, dens brugervenlighed og alle de parametre, der påvirker din hjemmesides mulighed for at rangere højt i søgemaskiner.

Når du designer din hjemmeside, er det på hver enkelt side vigtigt at have godt styr på de strategiske keywords, der ligger til grund for sidens titel, H1-H3 overskrifter, side indhold, Meta beskrivelse, menu, url struktur, breadcrumbs, billed filnavn, billedtekst og billed ALT beskrivelse.

Alle disse faktorer, samt kvaliteten af links, hjemmesidens brugervenlighed, indholdets relevans for søgeorder, mobil venlighed og dit forhold til Google, har stor indflydelse på din hjemmesides kvalitet.

Googles Search Engine Optimization Starter Guide giver et godt indblik i søgemaskineoptimering (den er ikke 100% up-to-date). Skal din hjemmeside levere bedre resultater, så lad mig hjælpe dig med søgemaskineoptimering af din hjemmeside ud fra resultaterne af en hjemmeside analyse.

BESTIL ANALYSE

 

Dine fordele ved Hjemmeside analyse

 • Du får et vigtigt indblik i, hvorvidt din hjemmeside virker efter hensigten og om der bør ske forbedringer.
 • Jeg undersøger din hjemmeside og forholder mig til hele din hjemmeside.
 • Du modtager en detaljeret rapport med prioriterede ændringsforslag.
 • Du kan sansynligvis selv foretage mange af forbedringerne. Hvis du ikke har mod eller resurser til dette, hjælper jeg gerne med implementering af eventuelle ændringer.

 

En Hjemmeside analyse belyser følgende

 • Skræmbillede af hjemmeside analyse
  Med hjemmeside analyse får du et vigtigt indblik i, hvorvidt din hjemmeside virker efter hensigten og om der bør ske forbedringer.

  Side titler

 • H1, H2, H3 overskrifter
 • META beskrivelser
 • Interne og eksterne links
 • Hjemmesidens brugervenlighed
 • Optimerede / komprimerede billeder
 • Optimal menu struktur
 • Optimal URL struktur
 • Dit indhold og indholdets relevans
 • Test for duplikeret indhold
 • Mobil venlighed
 • Dit forhold til Google
 • Brugersikkerhed