Digital publicering af ePaper - dine kataloger, magasiner og brochurer online

Har du overvejet digital publicering af ePaper? Jeg kan hjælpe din virksomhed med design af kataloger, magasiner, nyhedsaviser eller brochurer, samt at publicere dem online som ePaper eller flipbook, et online bladre medie.

En digital publikation som flipbook er nem at læse på alle computere og på mobile enheder. Den loader hurtigt, og du og dine kunder kan dele med andre på f.eks. LinkedIn, Facebook eller Twitter.

ePaper publikationen giver brugeren en endnu bedre oplevelse, hvis der indarbejdes f.eks. links, animationer, interaktion og video. ePapers engagerer brugerne og fastholder dem på dine publikationer i længere tid end ved brug af konventionelle PDF filer.

Har du overvejet digital publicering af ePaper

Styrk dit brand med digital publicering af ePaper

Du kan styrke dit brand og din virksomheds identitet ved brug af ePaper. Digitale publikationer er nemme at finde på internettet og tilføjer dit brand mere værdi og opmærksomhed. Rigtig mange publikationer egner sig rigtig godt til digital publicering af ePaper. Jeg kan producere og publicere dine:

Tilbudsaviser

Magasiner

Produktkataloger

Kampagneaviser

Profil brochurer

Design manualer

Jeg tilbyder at foretage hele publicerings processen for dig. Vi finder sammen ud af hvilken publiceringsplatform der passer bedst til din virksomhed. Gode platforme er f.eks. PaperTurn, iPaper, ISSUU eller FlippingBook

Dit ambitionsniveau og dine ønsker afgør, hvilken digital publicerings leverandør, som passer bedst til dine ønsker. Jeg hjælper dig gerne igennem hele processen.