Få hjælp til din annoncering på Facebook

Design til annoncering på Facebook via MailChimp
Ønsker du en tilstedeværelse på Facebook, så er annoncering på Facebook en rigtig god idé. Jeg hjælper dig gerne, hvis du har brug for gode råd til valg af Facebook strategi.

Ønsker du en tilstedeværelse på Facebook og øget trafik mod din hjemmeside, så er annoncering på Facebook en rigtig god idé. Jeg vil gerne hjælpe dig, hvis du har brug for gode råd til valg af Facebook strategi. Se også Blog Vigtige tips til online marketing.

Der er ingen tvivl om gennemslagskraften ved brug af Facebook på rette måde. Facebook er med sikkerhed det største sociale medie.

Hvilke annoncetyper du vælger, afhænger helt af din virksomhedsprofil og dine produkter eller services.

Opret en Facebook side for din virksomhed og husk, at din Facebook side skal være interessant og opdateret, så brugere inspireres til at dele dit indhold. Dit annonceindhold skal være interessant og designes, så det er tilegnet Facebook universet.

I Danmark bruger vi i gennemsnit mere en 30 minutter på Facebook dagligt. Fordelingen af danske brugere på sociale medier var i 2018:

Facebook  3.300.000 brugere

LinkedIn  1.800.000 brugere

Snapchat  890.000 brugere

Youtube  2.200.000 brugere

Instagram  690.000 brugere

Twitter  570.000 brugere

Du er eksperten i dit forretningsområde og din forretning, og kender derfor dine kunder og din målgruppe. Sammen udarbejder vi en strategi for din annoncering på Facebook, som bedst rammer din målgruppe og dine potentielle kunder.

KONTAKT MIG

Tilrettelæggelse af din annoncering på Facebook

  • Hvorfor er du på Facebook
  • Hvem er din målgruppe (udarbejdelse af persona)
  • Hvem er og hvad gør dine konkurrenter
  • Indholdsplanlægning, hvem bidrager og hvor ofte
  • Krisehåndtering (shitstorm)
  • Fastsættelse af budget
  • Hvilke typer af opdateringer

Annoncering på Facebook via MailChimp

Du kan nu integrere dine Facebook og Instagram konti i f.eks. MailChimp, hurtigt oprette kampagner og finde nye kunder. Her kan du også segmentere på modtagers køn, alder, placering og interesse områder.

Der er ingen ekstra omkostninger, når du annoncerer på Facebook via MailChimp, da prisen er den samme som hos Facebook. Jeg hjælper dig gerne med først at etablere en strategi, dernæst at etablere dine kampagne formater og endelig med udsendelse af kampagner.

KONTAKT MIG