Online marketing er også optimering, indhold og annoncering

Illustration af online marketing udvikling af WordPress hjemmesider
Som en del af online marketing disciplinen udvikler jeg brugervenlige, flotte og mobilvenlige WordPress hjemmesider.

Det er i dag af stor betydning og afgørende for din fremtidige konkurrencedygtighed, at du etablerer en online marketing strategi. Jeg vil gerne hjælpe dig og din virksomhed ud i disciplinen online marketing / digital markedsføring.

Der er mange eksempler på virksomheder, der har mistet førerpositionen til konkurrerende virksomheder med en klart defineret online marketing strategi. Kunderne forventer i dag din online tilstedeværelse.

Vejen til etablering af din online marketing strategi behøver ikke at være lang og kompliceret. Der er spørgsmål, som du og din virksomhed skal diskutere på vej mod en strategi og en professionel online tilstedeværelse. Jeg udarbejder gerne, i samarbejde med dig, din opdaterede eller helt nye strategi. Din online marketing strategi kan f.eks. indbefatte:

Din nye online marketing strategi bliver det, der binder din fremtidige forretning og online tilstedeværelse sammen. Strategien giver dig på samme tid et økonomisk overblik. Se også Blog Vigtige tips til online marketing.

Har du idag en hjemmeside som ikke er søgemaskineoptimeret eller måske blot er forældet? Så designer og producerer jeg gerne en brugervenlig, grafisk flot, søgemaskineoptimeret og mobilvenlig WordPress hjemmeside, som vil respektere dit brand, din identitet og understøtte din virksomheds fremtidige virke ud i digital markedsføring.

KONTAKT MIG

 

Inden for online marketing tilbydes

Skærmbillede af online marketing i form af hjemmeside analyse
Med online marketing og hjemmeside analyse får du et vigtigt indblik i, hvorvidt din hjemmeside virker efter hensigten og om der bør ske forbedringer.

Jeg bidrager gerne til at give din virksomhed og dit brand et grafisk og digitalt løft. Du og din virksomhed bør fremstår tillidsvækkende og professionel. Jeg kan også hjælpe dig og din virksomhed med hjemmeside analyse og efterfølgende med søgemaskineoptimering (SEO) af din hjemmeside. Du opnår med SEO optimal synlighed i f.eks. Google og dermed også i forhold til potentielle kunder.

Nyhedsbreve eller mail marketing er fortsat en særdeles effektiv form for online marketing. Det er den absolut billigste form for marketing og du har selv 100% kontrol over mediet. Nyhedsbreve skal tjene et formål for modtageren (høj grad af relevans), være tillidsskabende og værdiskabende for modtageren.

Eksempel på udsendelse af nyhedsbrev
Design og udsendelse af nyhedsbrev kan foretages i eksempelvis MailChimp.

Forud for udsendelse af nyhedsbreve skal du bruge dine eksisterende mailadresser på kunder eller indsamle mailadresser (leads) fra besøgende på din hjemmeside. Jeg kan hjælpe dig igennem hele processen fra opsætning af tilmeldingsformularer til valg af e-mail marketing platform og håndtering af og sikkerhed omkring e-mail adresser.

 

Måske du ønsker hurtigere resultater eller flere besøgende fra Google og Facebook? Her kan jeg hjælpe med at etablere en omkostningseffektiv markedsføring med Google AdWords eller Facebook annoncering. Dette giver dig mulighed for flere besøgende og flere tilmeldinger til dine nyhedsbreve.

KONTAKT MIG