Tilmeld nyhedsbrev og få et gratis Hjemmeside Tjek

Tilmeld nyhedsbrev viser gratis hjemmeside tjek
Tilmeld nyhedsbrev og få et gratis Hjemmeside Tjek som giver dig et hurtigt og brugbart indblik i din hjemmesides helbredstilstand.

Tilmeld nyhedsbrev nedenfor og få et gratis Hjemmeside Tjek, som giver dig et hurtigt og brugbart indblik i din hjemmesides helbredstilstand.

En gang månedligt udsender jeg nyhedsbrev, som indeholder gode idéer og tips til forbedring af din markedsføring.

Nyhedsbreve kan også indeholde elementært stof som vi alle med mellemrum skal mindes om eller gratis markedsførings guides eller konkurrencer hvor du kan vinde gratis services.

Udfyld nedenstående formular for at tilmelde dig. Du modtager herefter en bekræftelsesmail og kan herefter bestille et gratis Hjemmeside Tjek.

 

Tilmeld nyhedsbrev her

 

Et gratis Hjemmeside Tjek

Et gratis Hjemmeside Tjek giver dig et hurtigt og brugbart indblik i din hjemmesides helbredstilstand. Rapporten består af en side som viser hjemmesidens overordnede kvalitet (Din totale score) og de 3 vigtigste fejlkilder, advarsler og anbefalinger. Fejlkilder kan eksempelvis være:

  • Hjemmesiden kan ikke “crawles” korrekt af Google
  • Problemer med sidetitler, overskrifter, beskrivelser, META data, eller valg af sprog
  • Defekte interne eller eksterne links
  • Problemer med sitemap
  • Fejl i HTTPS implementering
  • Der findes duplikeret materiale på hjemmesiden

Jeg håber at du finder hjemmeside tjekket brugbart. Såfremt behovet opstår, kan du bestille en komplet Hjemmeside Analyse, som er en særdeles udførlig rapport, der specificerer alle de nødvendige tiltag på din hjemmeside. Hjemmeside Analyse kan bestilles her.