Priser for ekstern marketing på timebasis, klippekort eller abonnement

Priser for ekstern marketing - eksempel på 5 og 10 timers klippekort
Vi tilbyder dig et professionelt og fleksibelt samarbejde omkring din markedsføring – og du kan vælge imellem afregning på Timebasis, 5 timers, 10 eller 20 timers klippekort. Vi udarbejder også gerne et klippekort eller abonnement, som passer præcis til dine behov.

Nedenfor finder du gældende priser for ekstern marketing. Jeg tilbyder dig et professionelt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde omkring din markedsføring. Et samarbejde som er baseret på tillid, dialog og god kundeservice.

Uanset om du ønsker at påbegynde eller at forstærke din indsats inden for Online Marketing, Offline MarketingGrafisk Design eller Branding af virksomhed.

Min vision er at bidrage positivt til at styrke din virksomheds konkurrencevne, dit brand og din synlighed.

Uanset hvilken belalingsform du vælger, garanterer jeg en fair og konkurrencedygtig pris for min ekstern marketing service. Jeg garanterer en professionel behandling og resultater, du med sikkerhed kan være tilfreds med.

Skal vi tage et uforpligtende møde og drøfte mulighederne for et samarbejde som passer til dine behov og ønsker?

KONTAKT MIG

Specifikation af priser for ekstern marketing

Timebasis – pris kr. 895,00 ekskl. moms

Perfekt for dig med virksomheden som ikke så ofte har brug for marketing bistand. Vi indgår en aftale omkring opgaven og du betaler alene for timeforbrug.

5 timers Klippekort – pris kr. 3.995,00 ekskl. moms

Til dig med virksomheden som med jævne mellemrum har brug for marketing bistand. Et 5-timers klippekort giver dig ca. 10% rabat i forhold til standard timepris. Du afgør helt og alene, hvad dit klippekort skal benyttes til. Jeg forbruger ikke på dit klippekort uden forudgående aftale.

10 timers Klippekort – pris kr. 7.595,00 ekskl. moms

Til dig med virksomheden som ofte har brug for marketing bistand. Et 10-timers klippekort giver dig ca. 15% rabat i forhold til standard timepris. Du afgør helt og alene, hvad dit klippekort skal benyttes til. Jeg forbruger ikke på dit klippekort uden forudgående aftale.

20 timers Klippekort – pris kr. 14.395,00 ekskl. moms

Til dig med virksomheden som flere gange ugentligt har brug for marketing bistand. 20-timers klippekort giver dig ca. 20% rabat i forhold til standard timepris. Du afgør helt og alene, hvad dit klippekort skal benyttes til. Jeg forbruger ikke på dit klippekort uden forudgående aftale.

Abonnement – lad os mødes og finde løsningen til dig

Når vi har lært hinanden lidt bedre at kende vil en abonnementsordning være en rigtig god løsning for dig. Lad os sammen finde et abonnement og en fast timepris, som passer perfekt din virksomhed og dine opgaver. Et abonnement kan designes specielt til dig.

KONTAKT MIG

Priser for ekstern marketing med Klippekort tilpasset din virksomhed

Priser for ekstern marketing - eksempel på kunde klippekort
Jeg tilbyder dig et professionelt og fleksibelt samarbejde omkring din markedsføring – og du kan vælge imellem afregning på Timebasis, 5 timers Klippekort eller 10 timers Klippekort. Jeg udarbejder også gerne et klippekort eller abonnement, som passer præcis til dine behov.

Jeg udarbejder også gerne et klippekort eller et abonnement, som passer præcis til dine behov. Jeg har idag kunder, som alene benytter klippekort til produktion af visitkort, Facebook og LinkedIn indlæg. Kunder der benytter klippekort til design af grafik og hjemmeside bannere. Kunder der benytter klippekort til revidering af virksomhedens Powerpoint præsentation.

Alle opgivne priser er ekskl. 25% moms og omfatter alene arbejdstid. Alle andre opgaver som eksempelvis levering af tryksager, messemateriale eller salgsmaterialer faktureres særskilt i henhold til aftalt pris.

KONTAKT MIG7.5