Freddy Gyldenvang i korte træk

Om Freddy Gyldenvang portrætfoto
Om Freddy Gyldenvang, indehaver af Improved Marketing som tilbyder små og mellemstore virksomheder ekstern marketing services.

Mit navn er Freddy Gyldenvang og jeg er selvstændig marketing konsulent i virksomheden Improved Marketing. Jeg tilbyder ekstern marketing bistand og rådgivning til små og mellemstore virksomheder.

Jeg tilbyder at løse dine opgaver inden for online marketing, offline marketing, grafisk design og branding af virksomhed.

Mine mange års erfaring inden for online marketingoffline marketinggrafisk designvirksomheds branding, samt brede kompetencer inden for markedsføring generelt vil bidrage til mange positive forandringer for din virksomhed.

LinkedIn logo og link til Freddy Gyldenvang
Du kan finde flere informationer om Freddy Gyldenvang på LinkedIn.

Jeg er en imødekommende, energisk, produktiv, kreativ og innovativ person. Jeg brænder for marketing, der giver mening og afkast for dig. Disse kompetencer er jeg klar til at bruge i et samarbejde med dig og din virksomhed.

Jeg har mere end 20 års erfaring, som stifter og salgs- og marketing direktør i en større dansk IT distributions virksomhed. Ydermere har jeg 5 års erfaring som marketing og branding specialist i en international IT distributions virksomhed.

Jeg er klar til både små og store opgaver, og fungerer gerne som dine eksterne marketing afdeling, din rådgiver og sparringspartner. Min mission er din tilfredshed og din virksomheds succes og trivsel.

KONTAKT MIG

 

Ekstern marketing med Freddy Gyldenvang

  • Som ekstern marketing konsulent sikrer jeg dig stor fleksibilitet og god omkostningskontrol.
  • Jeg er din rådgiver og jeg har alene dine og din virksomheds ønsker og mål i fokus.
  • Jeg anskuer dine udfordringer og din virksomhed med friske øjne og kan derfor ofte finde nye alternative veje at gå.
  • Du godkender alle omkostninger i forbindelse med aftalte opgaver – og jeg skal hverken have skrivebord, løn eller pension, blot det honorar vi har aftalt.
  • Vælg mellem afregning på timebasis, køb klippekort på 5 eller 10 timer eller afregning efter aftale.

KONTAKT MIG