Tryksager er stadig et særdeles effektfuldt marketingredskab

Tryksager illustreret ved plakater
Har du behov for tryksager i form af brochurer, postkort, visitkort, løsblade, plakater, bøger, kuverter, brevpapir, klistermærker eller notesblokke hjælper vi gerne.

Tryksager er stadig et særdeles effektfuldt marketingredskab. Det bør naturligvis benyttes i rette sammenhænge, eksempelvis når du deltager på messer og udstillinger eller kundebesøg. Når du supplerer din markedsføring med tryksager, kan kunden nemmere huske og genkende din virksomhed og dit brand.

Det trykte medie er et perfekt push-medie, der fremmer leveringen af dine budskaber og skaber opmærksomhed omkring dig og din virksomhed.

Trykte kataloger, magasiner eller brochurer skiller sig ud fra mængden af markedsføringsmaterialer. De leveres personligt af dig og dit personale eller i modtagerens postkasse. I modsætning til emails som har en meget kort levetid.

Tryksager illustreret ved brochurer
Tryksager er stadig et særdeles effektfuldt marketingredskab, som bør benyttes i rette sammenhænge, eksempelvis når du deltager på messer eller udstillinger.

Når dit trykte profilmateriale er designet professionelt, fungerer det fremragende i forbindelse med promovering af dine produkter, serviceydelser eller din virksomhed.

Det bliver del af limen, der binder alle dine marketing aktiviteter sammen og vil medvirke til, at du fremstår bedre end dine konkurrenter.

Jeg sikrer naturligvis, at design og indhold afspejler dig og din virksomhed, og at det fremstår troværdigt og professionelt.

KONTAKT MIG

 

Tryksager til alle tænkelige formål

Hvis du har behov for brochurer, postkort, visitkort, løsblade, akustikplader, plakater, bøger, kuverter, brevpapir, klistermærker eller notesblokke hjælper jeg dig gerne. Kun min og din fantasi sætter grænser. Lad mig hjælpe dig og din virksomhed ud i professionelle trykte medier, som giver mening for dig og dine kunder.

Når du benytter det trykte medie i din markedsføring, har du rigtig meget at vinde. Husk i øvrigt på, at det bestemt ikke er passé at benytte det trykte medie i din markedsføring. Din virksomhed og dit brand vil fremstå mere dynamisk og professionel.

KONTAKT MIG

 

Tryksager i respekt for vores miljø

Tryksager viser logo fra Nordisk Miljømærkning
Som kunde hos Improved Marketing kan du vælge at benytte svanemærkelogoet på dine tryksager som et synligt bevis på en ansvarlig og miljøbevidst indkøbspolitik.

Som kunde hos Improved Marketing kan du vælge at benytte svanemærkelogoet på dine tryksager, som et synligt bevis på en ansvarlig og miljøbevidst indkøbspolitik.

Jeg producerer via vore samarbejdspartnere alene på miljømærket papir. Ca. 95 % af det papir vi benytter i trykprocessen, er svanemærket. Resten har en tilsvarende EU-miljøstandard.