Messemateriale skaber blikfang og leverer dit budskab

Messemateriale illustreret ved roll-up banner
Udstillingsmateriale så som eksempelvis roll-up bannere er den hyppigst benyttede og lettest tilgængelige eksponering på messer og udstillinger

Messemateriale, som er designet i overensstemmelse med din design strategi og samtidig skiller sig ud fra mængden og dine konkurrenter, gør en stor forskel, når du deltager på messer og udstillinger. Du bliver bemærket!

På en messe har du forholdsvis kort tid til at fange gæsternes interresse. Derfor bør du skille dig ud fra konkurrenter med et stærkt, visuelt design, således at du og din virksomhed fremstår professionel, dedikeret og seriøs.

Afhængig af hvilken type virksomhedsprofil du har etableret, kan jeg skabe et univers, som er elegant, farverigt, kontrastfyldt, udfordrende, frækt eller blot informativt, – et univers som du og dine kunder kan identificere sig med.

Uanset om du har brug for et enkelt banner eller en hel messestand kan jeg i samarbejde med vore leverandører finde et setup. der passer til dig og til lejligheden.

Jeg sikrer dig bæredygtighed, genanvendelighed og tilpasser design, layout og indhold, så at du fremstår bedst muligt og får mest muligt ud af din tilstedeværelse og investering.

KONTAKT MIG

 

Messemateriale der bidrager til din succes ved din messedeltagelse

På en indendørs messe eller udstilling har du ofte brug for messemateriale, der er selvbærende og ikke kræver en bagvæg. Her vil roll-ups, fritstående messevægge eller bannere være passende at benytte.

I forbindelse med din egenskab af udstiller på messer er det altid en god idé at medbringe relevant give-away materiale. Forsyn eksempelvis dine mødedeltagere med kildevand fra flaske i dit eget design eller tilbyd trængende messedeltagere en flaske vand.

Alle messematerialer findes i et utal af designs, kvaliteter, materialer og former. Derfor tilbyder jeg at rådgive dig til at finde den perfekte løsning for dig og din virksomhed. Du sparer herved en masse unødvendige omkostninger og deltager hermed kun med de messematerialer, som giver mening for dig og for dine besøgende.

Husk i øvrigt at medbringe visitkort når du deltager som udstiller på en messe. Hvis du ønsker visitkort designet specielt med henblik på din messedeltagelse, hjælper jeg gerne. På disse Vi mødtes på messe visitkort kan jeg f.eks. indarbejde links til din online firmapræsentation eller til dine kontakt informationer.

KONTAKT MIG

 

Nedenfor finder du eksempler på de hyppigst benyttede messematerialer

  • Messestand
  • Messevæg
  • Bannere
  • Messediske
  • Brochure holder
  • Brochurer og foldere
  • Notesblokke
  • Flaskevand
  • SPECIAL EDITION visitkort

KONTAKT MIG