Design af visitkort er et af dine udstillingsvinduer

Design af visitkort illustreret med 2 visitkort
Design af visitkort er her illustreret i form af udkast til visitkort for Improved Marketing.

Design af visitkort der afspejler dig og din virksomhed kan være særdeles effektfuldt. Visitkortet er både obligatorisk og uundværligt, når du og dine kolleger skal ud og repræsentere din virksomhed og jeres produkter.

Dit visitkort er, udover din personlige fremtoning og dine kompetencer, det der repræsenterer dig og din virksomhed, og det din kunde eller leverandør husker bedst efter mødet. Visitkortet er for dine kunder ofte vejen til dig og din virksomhed. Det sælger ganske enkelt godt, når det er professionelt designet.

Jeg tilbyder design af visitkort til dig og dine kolleger ud fra dit nuværende logo og i respekt for dit brand og din identitet. Trænger dit logo til en grafisk opdatering klarer jeg også gerne dette.

 

Design af visitkort komplimenteres af dit logo

Har du ikke allerede et effektfuldt logo vil jeg meget gerne hjælpe dig med et flot design af logo, som afspejler dig, dine kompetencer og din virksomhed. I forbindelse med design af logo bidrager jeg også gerne med forslag til generelle valg af fonte, fontstørrelser, farver og generelt grafisk udtryk.

Jeg udarbejder også gerne din design manual, som definerer og illustrerer fremtidige retningslinier og sikrer at din identitet og dit brand opretholdes gennem alle dine aktiviteter.

TILBUD PÅ VISITKORT

 

Design af visitkort, tryk og forsendelse

Når vi er enige om indhold og design af visitkort tager håndterer jeg gerne hele processen, fra design til tryk og forsendelse til dig. Hvis du helst selv vil håndtere tryk af visitkort sender jeg selvfølgelig trykklar PDF-fil til dig.

Vælger du det mest populære visitkort Luksus visitkort 350 g. Silk papir trykt på én side (4+0) er din pris for design, tryk og levering kr. 695,-.

De hyppigst benyttede formater og kvaliteter er ( ønsker du specielle visitkort siger du blot til ):

Luksus visitkort 350 g. Silk papir trykt på én side (4+0)

Luksus visitkort 350 g. Silk papir trykt på begge sider (4+4)

Luksus Soft touch visitkort kachering, 350 g. Silk papir (4+0)

Luksus Soft touch visitkort kachering, 350 g. Silk papir (4+4)

 

Silk papir kaldes også “semi-mat” papir, og er et non-wood, hvidt, bestrøget papir med en silkemat overflade. Silk kombinerer på bedste måde balancen mellem billedgengivelse af høj kvalitet og læsbarhed.

Den matte kachering på soft touch visitkortene er en tynd laminering, der gør visitkortet lækkert og eksklusivt, samt tilfører ekstra holdbarhed, gør kortene silkebløde og mere smudsafvisende.

Standard dimension på design af visitkort er 85 x 54 mm.

TILBUD PÅ VISITKORT