Design af magasiner og kataloger

Design af magasiner her illustreret af B2C magasin
Design af magasiner, som dette Retail Magasin, præsenterer dine nye produkter eller dine unikke services på en elegant og præsentabel måde.

Design af magasiner og kataloger er en del af branding processen for mange virksomheder. Magasiner og kataloger er mere populære end nogensinde før.

Jeg har stor erfaring med udvikling og design af magasiner og kataloger. Disse vil bidrage til yderligere profilering af din virksomhed og dine kompetencer.

For en international IT distributør har jeg designet og produceret mere end 10 forskellige magasiner. Et samlet oplag på over 100.000 magasiner. Magasinerne er distribueret til B2C og B2B forhandlere i hele Europa og de har bidraget positivt til distributørens synlighed og salgssucces.

Missionen med udarbejdelse af magasiner kan være præsentation eller lancering af nye produkter, eller en præsentation af din virksomheds unikke kompetancer.

Det er i øvrigt ofte en mulighed at indhente sponsor financiering fra dine leverandører. Leverandører finder ofte tiltag af denne art spændende og bæredygtige for både din og deres forretning.

I den digitale verden, som hver dag bombarderer os med visuelle indtryk, bidrager et magasin til at opretholde og stimulere vore sanser. Magasiner virker til stadighed dragende på de fleste af os. Dine kunder og læsere tager sig ofte tid mere til fordybelse, når modtageren bliver præsenteret for et flot og relevant magasin.

KONTAKT MIG

 

Design af magasiner og kataloger

Et godt design af magasiner og kataloger kan fastholde læserens fokus. Især hvis større mængder af information skal formidles.

En tryksag, et magasin eller et katalog signalerer overskud, skaber nærhed og er tillidsskabende i dit forhold til både kunder og interessenter. Du vil erfare, at de deles og cirkulerer.

Jeg kan hjælpe dig i forbindelse med udsendelse af din tryksag. Uanset om det skal sendes ud adresseret eller uadresseret.

 

Design af magasiner og kataloger som ePapers

Design af magasiner til B2B her illustreret med Business Magazine
Design af magasiner er relevant og opmærksomheds skabende, hvis du ønsker at præsentere dine produkter og services i et mere professionelt marked som eksempelvis B2B.

Magasiner og kataloger kan med fordel udgives som digital publicering af ePaper eller flipbook. Du kan herefter bruge dem på din hjemmeside med automatiske sideskift eller i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

ePapers kan afhængig af platform beriges med infobokse, links til services og produkter, integreret indkøbskurv, samt animationer.

KONTAKT MIG