Offline marketing dækker alt dit fysiske materiale

Jeg tilbyder offline marketing assistance i forbindelse med udarbejdelse af materiale som vil understøtte dit salg og din virksomhedsprofil. Offline marketing dækker alle eller dele af dine marketing aktiviteter, som ikke er internet baserede.

Offline marketing er stadig et særdeles effektfuldt marketingredskab, som bør benyttes i rette sammenhænge. Eksempelvis når du leverer en virksomheds præsentation, ønsker at reklamere, understøtte salget af dine produkter eller services, eller når du deltager på messer eller udstillinger.

For en stor international IT distributør har jeg designet og produceret mere end 10 forskellige magasiner i et samlet oplag på over 100.000. Magasinerne er blevet distribueret til forhandlere i hele Europa og har bidraget til distributørens branding, synlighed og salgssucces.

Som ekstern marketing konsulent kan jeg med friske øjne, bidrage til at give din virksomhed og brand et grafisk løft eller en ny visuel identitet.

Ydermere kan jeg hjælpe til, at din markedsførings indsats bliver prioriteret eller opprioriteret i din organisation. Derved fremstår både du og din virksomhed mere tillidsvækkende og professionel i forholdet til dine kunder.

Mulighederne er mangfoldige inden for offline marketing

Mulighederne inden for offline marketing og udarbejdelse af trykt materiale er stort set uendelige.

Jeg tilbyder også design af tryksager i form af salgs støttende materiale, eksempelvis salgsmapper, brochurer, foldere, profil magasiner, produktkatalogervisitkort og plakater.

Hvis du vælger at supplere din markedsføring med tryksager, vil du opleve at dine kunder nemmere husker og genkender din virksomhed og dit brand.

Det trykte medie er fortsat et godt push-medie. Det trykte medie vil forbedre leveringen af dine budskaber og det vil forbedre opmærksomheden omkring dig og din virksomhed.

Inden for kontormaterialer designer og producerer jeg også kuverter, brevpapir, notesblokke og akustiskplader.

Materialer kan produceres i et stort antal, men også små kampagneproduktioner er mulig og endda til meget rimelige priser.

Når du deltager på messer og shows, hjælper jeg dig gerne med design af visitkortmessemateriale, roll-up bannere, kæmpebannere og postere.

Din identitet skal kunne genkendes i det offentlige rum. Derfor tilbyder jeg også design og produktion af facadeskilte, navigationsskilte, autostreamere, flag og bannere.

Har du truffet beslutningen at annoncere i fagblade, dagblade eller offentlige transportmidler. Så kan jeg hjælpe dig med design af flot annoncemateriale, som afspejler din virksomhed og dit budskab.