Powerpoint præsentation af virksomhed

Visning af powerpoint præsentation af virksomhed

Powerpoint præsentation af virksomhed benyttes hyppigt i forbindelse med kundemøder eller foredrag. Det er af stor betydning, at du ved disse lejligheder fremstår seriøs, pålidelig og professionel.

Du har sansynligvis enten leveret en PowerPoint præsentation af virksomhed eller været “udsat” for præsentationer fra leverandører. Måske du allerede ser vigtigheden af en professionel PowerPoint præsentation uden brug af fejlplaceret clipart, pixellerede billeder og mange forskellige fonte og fontstørrelser.

Din Powerpoint præsentation bør afspejle både dig og din virksomhed

Powerpoint præsentationer benyttes hyppigt i forbindelse med kundemøder, leverandørmøder, interne møder, messer eller foredrag. Det er af stor betydning, at du ved disse lejligheder fremstår seriøs, pålidelig og professionel. Et bidrag hertil kan være en elegant Powerpoint præsentation af virksomhed, der afspejler dig og dine eller din virksomheds kompetencer.

KONTAKT MIG

Visning af powerpoint præsentation af virksomhed

Idéer til Powerpoint præsentation af virksomhed

Det kan tage op mod en time at producere en god og effektfuld slide i Powerpoint – fra første idéoplæg til sidste fin-tuning. Derfor anbefaler jeg at etablere den indledningsvise struktur med håndskitser (en slide per side), som er mere fleksibelt og væsentlig hurtigere at arbejde med. Når det overordnede indhold og strukturen er tilrettelagt, kan Powerpoint præsentation af virksomhed designes meget hurtigere.

Tilrettelæg struktur med håndskitser

Etablér dine master slides

Forside skal relatere til indhold

Benyt mindre tekst, færre slides og flere billeder

Hold igen med komplekse diagrammer

Powerpoint præsentationen giver dig mange fordele her iblandt, at du under møder husker alle dinbe vigtigste salgsargumenter. Jeg tilbyder at designe en helt ny og unik præsentation, som er tro mod din virksomheds identitet eller at optimere din eksisterende præsentation. Såfremt du ønsker det, kan jeg håndtere opdateringer for dig, – i intervaller som bestemmes af dig.

KONTAKT MIG

Powerpoint præsentation af virksomhed kan indeholde

  • Up-to-date materiale med dine seneste oplysninger (produkter, ansatte, afdelinger, økonomi mm).
  • Præsentation af virksomheden som fortæller en god historie om din virksomhed.
  • Visualiseringer, der viser, hvordan du skaber værdi for kunderne.
  • Viden om, hvordan du adskiller dig fra dine konkurrenter.
  • Eksempler på, hvilket konkret udbytte dine kunder får ud af at samarbejde med din virksomhed.

KONTAKT MIG