Design af logo der afspejler dig og din virksomhed

Design af logo, en del af din virksomheds eller brands identitet, starter med et godt langtidsholdbart grafisk design af logo. Logoet skal skabe en professionel forbindelse mellem dine kunder, din virksomhed og dine services eller produkter.

Eksempler på design af logo
Din virksomheds identitet og brand starter med et godt design af logo, som formår at skabe en professionel forbindelse til dine services eller produkter.

Jeg leverer et gennemarbejdet grafisk design af logo til din virksomhed, som respekterer din virksomheds DNA. Logoet vil medvirke til at din virksomhed leverer et godt førstehåndsindtryk hos nye kunder og andre forretningsrelationer.

Grafisk design bør ikke begrænse sig alene til dit logo og din hjemmeside. Det betaler sig at etablere en rød tråd igennem alle dine aktiviteter. Din virksomheden logo, designmanual, hjemmeside og salgs materiale bør og skal koordineres og fastholdes i al din kommunikation. Med denne strategi vil du stå stærkere og mere konkurrencedygtig.

En grafisk design strategi inklusive dit logo er din mulighed for at understøtte din kommunikation visuelt og Jeg vil gerne bidrage til at styrke din kommunikation fremadrettet til leverandører og kunder.

FÅ ET PROFESSIONELT LOGO

 

Få din egen design manual

Forside på design manual
Samtidig med design af logo benytter flere virksomheder lejligheden til at etablere en design manual, som giver dig et visuelt overblik.

Samtidig med design af logo benytter flere virksomheder lejligheden til at etablere en design manual, som giver dig et visuelt overblik og bidrager til at din organisation fastholdes i den etablerede strategi.

Design manualen gør det fremtidigt lettere for dig, når leverandører udarbejder annoncemateriale, reklameartikler, grafik og bannere, links m.m. Alle nødvendige informationer og links til design filer findes i din design manual.

Design manualen kan indeholde din strategi for benyttelse af logo, tilladte versioner af dit logo, font og farvebeskrivelser og eventuelt grafiske elementer til salgsmateriale.

Manualen kan eksempelvis indeholde elementer og farvekombinationer, billedformater og billedestørrelser, der benyttes på hjemmeside.

En design manual bliver din røde tråd igennem alle dine markedsførings aktiviteter. Dette sikrer, at du forbliver vedholdende omkring dit brand, skaber tillid omkring din virksomhed, dine services og produkter og fremstår professionel.

Hvor ambitiøs design manualen skal være, er helt og holdent op til dig.

FÅ EN DESIGN MANUAL