Grafisk design til både print og online

Jeg hjælper dig med alle former for grafiske opgaver inden for grafisk design til både print og online brug.

Jeg designer flotte Powerpoint præsentationer, skabeloner til Word, grafik og hjemmeside bannere, designmanualer, logoer, visuelle identiteter, rapporter, kampagneudvikling, som har til formål at støtte din forretning og din salgskanal.

Du har ønsket og måske idéen eller strategien, lad mig hjælpe dig med at udfolde den til meningsfuldt materiale, der gavner dig og din virksomheds fremdrift og visioner. Alternativt vil jeg gerne præsentere dig for et idéoplæg, som jeg mener vil understøtte din forretning og din strategi.

Flot grafisk design efterlader gode indtryk

I forbindelse med kundemøder eller foredrag er det vigtigt, at du fremstår seriøs, pålidelig og professionel. Et bidrag hertil kan være et katalog, et magasin eller en elegant Powerpoint præsentation, der afspejler dig og dine eller din virksomheds kompetencer.

Powerpoint præsentationen giver dig mange fordele, her iblandt, at du under møder husker alle vigtige argumenter og i øvrigt fremstår meget seriøs. Jeg tilbyder dig, at designe en ny og unik Powerpoint præsentation, som respekterer din virksomheds identitet.

Jeg optimerer også gerne din nuværende præsentation. Jeg kan også foretage regelmæssige Powerpoint opdateringer for dig, – i intervaller som bestemmes af dig.

Visitkortet er naturligvis obligatorisk og oftest den ene ting du efterlader i forbindelse med kunde- eller leverandørbesøg. Dit visitkort har derfor stor betydning og skal komplimentere din virksomheds identitet og din visuelle design strategi.

Det er altid en rigtig god idé, at alle dine medier eller platforme supplerer hinanden. Der skal være en rød tråd igennem dit logo, dine farvevalg, dit visitkort, din hjemmeside, dine annoncer og dine trykte materialer. Dette vil understrege din professionalisme.

Grafisk design skal kunne betale sig

Grafisk deisgn på Mac computer

En effektiv strategi for grafisk design kan spare dig penge på kort og lang sigt. Når vi sammen har etableret fundamentet for din virksomheds grafiske design eller udtryk, så bliver det i fremtiden hurtigere, nemmere og billigere at udarbejde digitalt og trykt design.

Når jeg udvikler kreativt grafisk design, har jeg fokus på, at det grafiske udtryk sælger dine produkter eller serviceydelser. Det skal kunne betale sig for dig. En flot og professionel grafisk identitet tillægges ofte stor værdi af dine kunder.

Jeg samarbejder i øvrigt med de dygtigste virksomheder inden for tryk, efterbehandling, skiltning, akustiske vægpaneler med tryk og diverse reklameartikler. Derfor kan jeg tilbyde dig og din virksomhed særdeles konkurrencedygtige priser på alle dine tryksager.

Jeg hjælper gerne dig med grafisk design